Справжнє з 1954 року
0
Мій кошик

Пудра - блиск для шампанського

Якщо Ви бажаєте зробити улюблене ігристе ще більш святковим, тоді це для Вас!

Пропонуємо спробувати харчовий кандурин за святковим столом. Він абсолютно безпечний, жодним чином не змінює смак та аромат ігристого, а вигляд під час гри у келиху додасть свякового настрою.

Використовувати його дуже легко:
Налийте ігристе у келих, на кінчику ножа додайте обрану пудру-блиск і спостерігайте за перетвореннями. Можна трошки взбовтати. Ваш напій готовий!

Кандурин - це харчовий барвних на основі природніх силікатів (слюди), найчастіще використовується для оформлення кондитерських виробів - торти, шоколад, печиво, морозиво, желе, карамель, зефір, напої.

Безпеку даного кандурину гарантує його відповідність сучасним українським стандартам. Перевірка відповідних інстанцій підтверджує цей факт.

Сортування:
Відображення:
Вгору